Caretwice

Laat je leiden naar een
 Zen-uwstelsel
dat moeiteloos in harmonie stroomt
met de ritmes van je leven

-Brein en Zenuwstelsel

hebben meer controle over jouw ultieme vitaliteit, dan je denkt.

Je zenuwstelsel en je brein helpen je door het leven door elke zintuigelijke ervaring op te slaan en te verwerken. Echter worden ongeuite emoties of onverwerkte gebeurtenissen op dezelfde manier door jouw zenuwstelsel verwerkt.

Bij een probleem, een nare situatie of een ongewenste emotie zoeken je zenuwstelsel en je brein, net als google naar de meest geschikte oplossing, maar steunen hierbij onbewust op (negatieve) herinneringen, soort gelijke ervaringen en oude patronen en zullen niet uit zichzelf een nieuwe weg inslaan.

Hierdoor reageren lichaam en geest continu met dezelfde reflexen (ongemakken) waardoor je in een vicieuze cirkel terechtkomt, je niet van fysieke, mentale of emotionele klachten afkomt en je zenuwstelsel continu onder spanning blijft staan. 

Jouw zenuwstelsel is de sleutel:


De sleutel tot vitaliteit en een kwaliteit van leven waar je van kunt genieten, ligt verborgen in het mysterieuze rijk van je gevoelige zenuwstelsel.

Samen kunnen we deze sleutel gebruiken om de diepgaande connectie tussen lichaam en geest te verkennen, waardoor innerlijke balans, emotioneel welzijn en het zelfgenezend vermogen van het lichaam worden bevorderd.

Als Vitaliteit & Welzijn Coach en NEI-therapeut ondersteun ik jou om je bewust te worden van je lichaamssignalen, zoals spanningen, sensaties en gewaarwordingen. Door deze te observeren en te onderzoeken, kunnen we verborgen emoties, trauma's of psychologische blokkades blootleggen die in het lichaam zijn opgeslagen. 

Een goed werkend zenuwstelsel is essentieel voor het bevorderen van balans en het ondersteunen van een bloeiende levensenergie.


Heb je moeite om dagelijkse activiteiten af te ronden vanwege voortdurende spanning, die voortkomt uit een overactief zenuwstelsel? Ben je vaak bezorgd over naderende deadlines, je werk, familie of zelfs de eenvoudigste dagelijkse taken zoals boodschappen doen, de kinderen naar school brengen of je huisdieren voeren?

Een overactief zenuwstelsel staat niet alleen dagelijks onder spanning, maar zal vroeg of laat resulteren in chronische energetische chaos!

Deze energie-chaos kan een serieuze impact hebben op body en brein en wanneer je het zenuwstelsel niet leert te kalmeren, kunnen er energieblokkades ontstaan die het functioneren van je lichaamscellen verstoren. Deze blokkades kunnen zich manifesteren in een heel scala aan klachten, van hoofdpijn tot huidproblemen en van buikklachten tot een plotselinge blessure tijdens het sporten. Ze kunnen zelfs je sociale en emotionele welzijn beïnvloeden met angsten, een laag zelfbeeld en een gevoel van aansluiting missen als gevolg.

De impact van energetische onrust op alle niveaus van welzijn.

Fysieke energie

Een gezond lichaam heeft een vrije en evenwichtige stroom van energie nodig. Hierdoor kunnen organen en systemen goed functioneren. Het creëert een basis waarop het lichaam hersteld, groeit en bloeit, waardoor het in staat is om te reageren op de uitdagingen van het leven met veerkracht en welzijn.

Energetische onrust op dit vlak houdt in dat de natuurlijke en gebalanceerde stroom van energie in het lichaam verstoord is, wat het vermogen om adequaat te functioneren, herstellen en floreren belemmert.

Mentale energie

Dit omvat het vermogen om te focussen, helder te denken en mentale spanningen los te laten. Het speelt een cruciale rol in het bevorderen van gezonde relaties en sterke vriendschappen omdat het ons vermogen vergroot om empathisch te zijn. Daarnaast zorgt het voor betere communicatie.

Energetische onrust op dit vlak resulteert in een verstoorde mentale balans, waardoor het moeilijk wordt om helder te denken, emotionele veerkracht te behouden en stressvolle situaties effectief aan te pakken.

Emotionele energie

Een evenwichtige emotionele staat betekent dat negatieve emoties niet vastzitten en dat positieve emoties vrij kunnen stromen. Een gezonde emotionele balans zorgt voor een leven vol innerlijke rust en emotionele stabiliteit en helpt je jezelf te accepteren zoals je bent.

 Energetische onrust op dit vlak resulteert in negatieve (onverwerkte) emoties waardoor een gevoel van stagnatie ontstaat, terwijl positieve emoties beperkt worden. Hierdoor kan je minder genieten van kleine dingen.

Spirituele energie

Voor sommige mensen omvat energetisch welzijn een gevoel van spirituele verbondenheid. Dit kan betekenen dat men in contact staat met hun diepste zelf, dankbaarheid ervaart en een gevoel van doel en zingeving in het leven nastreeft. Spirituele energie bevorderd ook je innerlijke harmonie.

Energetische onrust op dit vlak resulteert in een verstoring van spirituele verbondenheid. Het belemmert het contact met het diepste zelf, waardoor zelfontplooiing moeilijker wordt net als het nastreven van zingeving.

Caretwice is een praktijk die dames met een overactief zenuwstelsel en mentale ruis ondersteunt..


Mijn focus ligt op het verwijderen van blokkades die het zelfgenezend vermogen van je lichaam belemmeren, waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen en je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Mijn begeleiding richt zich op het tot stand brengen van een diepgaande connectie met je eigen essentie, terwijl we tegelijkertijd werken aan het bevorderen van een gezond werkend zenuwstelsel. Mijn methodes versterken je vermogen om stress te beheersen en meer overzicht te krijgen, wat leidt tot meer veerkracht op alle vlakken. Of je nu worstelt met een overactieve geest, belemmerende gedachten, onverklaarbare klachten of gewoon behoefte hebt aan ontspanning en zelfzorg, ik bied op maat gemaakte opties.  

Samen zullen we effectieve strategieën ontwikkelen om hiermee om te gaan, gericht op het verwijderen van blokkades op alle fronten - fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch. Dit zal niet alleen helpen bij het herstellen van je fysieke en emotionele balans, maar ook bij het vergroten van zelfbewustzijn.

Op deze manier kun je de uitdagingen van een overactief zenuwstelsel beter overwinnen, weer controle krijgen over je leven en genieten van een hernieuwd gevoel van energie en vitaliteit, terwijl je leert om van jezelf te houden, je eigen waarde te erkennen en  je eigen unieke pad te omarmen.

Welke technieken biedt Caretwice om mijn zenuwstelsel te reguleren?

Waarom speciaal voor dames van 35 jaar en ouder?


Vrouwen van 35 jaar en ouder hebben unieke behoeften en mogelijkheden als het gaat om het verbeteren van hun gezondheid en welzijn. Jij, als vrouw in deze levensfase, bent je meer dan ooit bewust van het belang van zelfbewustzijn, het omarmen van een holistische kijk op gezondheid en het nastreven van een vervullend leven.

Daarnaast spelen vrouwelijke cycli, hormonale veranderingen en de complexe verwerking van emoties en gevoelens een cruciale rol in jouw algehele welzijn. Het begrijpen en ondersteunen van deze aspecten is essentieel voor het bereiken van een optimale gezondheid en levenskwaliteit.

Je begrijpt dat oppervlakkige benaderingen om fysieke en emotionele uitdagingen aan te pakken gewoonweg niet voldoende zijn. Met zelfbewustzijn, emotionele balans en ontspanning in het leven zal je in staat zijn om sterkere en gezondere relaties te ontwikkelen.

Je zult beter kunnen omgaan met de uitdagingen die je in je dagelijks leven tegenkomt en je zal weloverwogen keuzes maken. Dit heeft niet alleen een impact op jou, maar ook op de mensen om je heen die je lief hebt.

In de stilte van het zenuwstelsel ligt de kracht van jouw
zelfherstellend vermogen.
- Deepak Chopra