Caretwice

Mijn verhaal

Schaam je niet voor je verhaal,
het zou anderen kunnen
inspireren en motiveren.

Pijn is onvermijdelijk: lijden is optioneel"
-Boeddhistisch spreekwoord-

Hi, ik ben Eliza

Vitaliteit & Welzijn coach en Nei Therapeut

Als gediplomeerd Vitaliteit & Welzijn coach ben ik toegewijd aan jouw welzijn. Met diploma's en certificaten op zak voor ACT (Acceptance and Commitment therapie), NEI (Neuro Emotionele Integratie) HSP (Hoogsensitiviteit), stresscounseling en massage, bied ik een holistische benadering voor alle gebieden van jouw vitaliteit.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het centrale zenuwstelsel ben ik jouw gids in het begeleiden naar ontspanning en balans.  

Zelf ben ik al vele jaren bezig met zelfontplooiing, gezondheid, mindfulness en spiritualiteit. Mijn passie ligt bij het delen van deze kennis en ervaringen om jou te ondersteunen op je eigen pad naar de beste versie van jezelf.

Ben je klaar voor een persoonlijke benadering waarbij we samen ontdekken hoe jouw zenuwstelsel het beste kan ontspannen?

Dan zie ik je snel!

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Als "anders-denkende" met een overactief zenuwstelsel en een nooit stilstaand brein, begrijp ik je struggles maar al te goed.

  Als hoog sensitief en empathisch persoon ervaar ik de wereld op een intense en complexe manier. Licht, geluid, geur, gedachten en emoties - mijn gevoelige zenuwstelsel wordt getriggerd door verschillende prikkels. Soms raak ik simpelweg overweldigd door lawaai, drukte en die innerlijke criticus die altijd opduikt. Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar geleden de diagnose: fibromyalgie en hypermobiliteit gekregen en de stempel ADD ruim 15 jaar geleden.

Ik weet dus hoe het is om te leven met een zenuwstelsel dat continu aan staat en vaak een zetje nodig heeft om tot rust te komen. En als kers op de taart, werd ik een aantal jaar geleden door een therapeut geattendeerd op het feit dat ik een natuurlijke filter mis om mezelf te beschermen tegen andermans emoties en energieën. Oftewel het voelt soms alsof ik zonder paraplu door een emotionele regenbui loop of dat ik aanwezig ben bij een soort "silent disco", waarvan alleen ik de noten hoor.

Ik heb mijn leven lang laten leiden door angst, gedachten en emoties en zag overal gevaar in waardoor ik veel leuke dingen in het leven ben misgelopen. Nu besef ik hoe geweldig het leven kan zijn, zelfs met mijn overgevoelige zenuwstelsel en dat stemmetje in mijn hoofd dat nooit stopt met praten.

Neuro Emotionele Integratie, Somatische Therapie en Acceptance & Commitment Therapy (ACT) hebben me de ogen geopend, mijn leven verrijkt en talrijke studies ondersteunen dit geweldige pad.

Betekent dit dat mijn zenuwstelsel nu altijd in "zen-modus" staat en dat al mijn ongemakken zijn verdwenen?
Nope, echt niet!.
Maar ik heb wel geleerd om te leven met prikkels, een overactief zenuwstelsel en onaangename gedachten & emoties. Ik geniet nu volop van het leven en laat die ongemakken mijn dagelijkse bezigheden niet langer in de weg staan.

Als Vitaliteit & Welzijn coach met een passie voor ontspanning en persoonlijke groei, breng ik al mijn kennis en ervaring in de praktijk.

Om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik opleidingen en cursussen, bezoek ik evenementen & seminars en ben ik een echte boekenverslinder op mijn vakgebied maar zeker ook ver daarbuiten.📚🎓  
 

Identificeer je problemen, maar geef je kracht en energie aan oplossingen.  

-Tony Robbins- 

In de stilte van het zenuwstelsel ligt de kracht van jouw
zelfherstellend vermogen.
- Deepak Chopra