Caretwice

Neuro Emotionele Integratie

Ontdek de helende kracht van NEI
Lichaam en geest in harmonie. 


Neuro Emotionele Integratie

"A hug a day keeps the doctor away"

Word je geplaagd door fysieke ongemakken, kom je maar niet af van die vervelende pijn in je rug of de eeuwige vermoeidheid? Misschien ervaar je herhaaldelijk stress, angst of een vaag gevoel van ongemak zonder duidelijke oorzaak. Dit kan een teken zijn dat emotionele problemen of onopgeloste situaties uit het verleden zich hebben genesteld in je zenuwstelsel en het celgeheugen van je organen, waardoor deze ongemakken zijn ontstaan.  

In plaats van alleen de symptomen te behandelen, richt Neuro Emotionele Integratie, ook bekend als kinesiologie, zich op de mens als geheel en biedt een unieke methode om te communiceren met het onderbewustzijn via spieractiviteit en de biotensor. Het onderbewustzijn, waar al je herinneringen, overtuigingen en normen liggen opgeslagen, stuurt grotendeels je gedrag aan.

Door je geheugen als het ware te 'resetten', kan je op een moeiteloze en duurzame manier negatieve patronen en lichamelijk ongemakken doorbreken, vergelijkbaar met het herstarten van een computer. Bovendien helpt je onderbewustzijn je bij het vinden van de beste middelen om je eigen oplossend en zelf helend vermogen aan te wakkeren.

Dus, als je zoekt naar een holistische benadering die verder gaat dan oppervlakkige symptoombestrijding, kan Neuro Emotionele Integratie de sleutel zijn tot een diepgaande transformatie. Het opent daarnaast ook de deur naar het begrijpen van jezelf als geheel en het creëren van langdurig welzijn.

Van onzichtbaar naar zichtbaar:
Nei Explained:

NEI, oftewel Neuro Emotionele Integratie, is als een vriendelijke hulp voor je emoties en zenuwstelsel.
Denk aan je zenuwstelsel als een enorme bibliotheek waarin alle ervaringen (fysiek, mentaal en emotioneel) die je hebt beleefd zijn opgeslagen, zelfs degene die je (bewust/onbewust) vergeten bent.  Soms kunnen kleine dingen in het heden lijken op situaties uit het verleden die je niet goed hebt verwerkt. Als zo'n 'trigger' plaatsvindt, kunnen er onverklaarbare klachten ontstaan, zoals pijn, spanning, angst of verlies van energie. Het kan er ook voor zorgen dat je in een "freeze stand" terecht komt waardoor je simpelweg niet meer kunt functioneren terwijl je niet begrijpt waarom.

NEI helpt die blokkades te vinden en er aandacht aan te schenken. Het is als het openen van een boek dat lang gesloten is geweest. NEI helpt om die oude boeken nogmaals te lezen (zonder het trauma, de herinnering of de bijbehorende pijn te herbeleven), ongemakken te begrijpen en los te laten, waardoor klachten zullen verminderen en zelfs kunnen verdwijnen. Het zorgt ervoor dat brein en zenuwstelsel zichzelf kunnen resetten, je wordt als het ware opnieuw opgestart waardoor je meer rust, veerkracht en welzijn ervaart. Het is als het geven van aandacht aan delen van jezelf die misschien vergeten waren en het opent de weg naar een lichter, evenwichtiger leven zonder ongemak en klachten.

NEI helpt onverklaarbare klachten verklaarbaar te maken.

NEI biedt een allesomvattende benadering om (ongewenste) emoties te ontrafelen, te ontkoppelen en jouw bewustzijn te helpen ontplooien. 


Chronische Stress en Angst: 
Door NEI kun je ontdekken en bevrijden wat vastzit, wat kan resulteren in een afname van chronische stress en angst, waardoor je meer vreugde en welzijn ervaart.

Slaapproblemen: 
NEI kan zich richten op onderliggende emoties die de slaapproblemen veroorzaken, waardoor ontspanning en betere slaap mogelijk worden.

Overmatige Zelfkritiek: 
NEI kan de oorsprong van negatieve zelfkritiek onderzoeken en helpen bij het ontkoppelen van deze gedachten, waardoor een gezonder zelfbeeld ontstaat en je leert jezelf volledig te accepteren.

Emotionele Uitputting:  
Door onverwerkte emoties te adresseren, kan NEI helpen bij het verminderen van emotionele belasting waardoor je emotionele draagkracht vergroot wordt en je weer kunt floreren in je dagelijks leven.

Spierspanning en Pijn:  
NEI kan de emotionele oorsprong van fysieke spanning en pijn ontdekken en helpen loslaten, wat kan leiden tot een verlichting van lichamelijke symptomen.

Gebrek aan Grenzen en People Pleasing:  
NEI kan helpen bij het begrijpen en herstellen van emotionele patronen die leiden tot een gebrek aan grenzen, waardoor gezonde grenzen kunnen worden vastgesteld en je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je voor jezelf zorgt.
       
Onverklaarbare Gezondheidsklachten: 
NEI kan helpen bij het verminderen van onverklaarbare gezondheidsklachten, interne conflicten en onbewuste blokkades die het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest in de weg staan, waardoor je meer innerlijke rust ervaart en beter in staat bent om te ontspannen. Dit kan zich uiten in een betere slaapkwaliteit, verminderde spanning in het lichaam, een verbeterde stemming en een groter gevoel van welzijn in het algemeen.      

Moeite met Ontspannen:  
NEI kan helpen bij het verminderen van interne conflicten en onbewuste blokkades die ontspanning in de weg staan.

Vaccinatie
NEI kan ondersteuning bieden bij het omgaan met de gevolgen van vaccinatieschade en het verwerken van emoties die verband houden met eventuele negatieve ervaringen met naalden, zoals angst, verdriet of boosheid en kan ondersteunen bij het herstellen van emotioneel welzijn.

Herhalende Gedragspatronen:  
NEI kan onderliggende emoties die herhalende gedragspatronen aansturen, identificeren en transformeren, waardoor je meer zelfinzicht krijgt, emotioneel bevrijd wordt en de vrijheid ervaart om nieuwe, gezondere manieren van handelen en reageren te ontwikkelen. Dit kan leiden tot verbeterde relaties, een groter gevoel van controle over je leven en een dieper gevoel van vervulling en tevredenheid.      

Verlies van Levensvreugde: 
NEI kan blokkades identificeren die het plezier in het leven belemmeren en helpen bij het herstellen van levensvreugde, waardoor je weer kunt genieten van de kleine dingen, meer veerkracht ervaart in het omgaan met uitdagingen, en een dieper gevoel van tevredenheid en vervulling ervaart in je dagelijks leven.
   
Hormonen:
NEI kan dames helpen bij het omgaan met de emotionele en fysieke uitdagingen die gepaard gaan met hormonale onevenwichtigheden en kan ondersteuning bieden bij het herstellen van evenwicht en welzijn. Dit kan resulteren in verminderde stemmingsschommelingen, verbeterde energieniveaus, verlichting van menstruatieklachten en een algemeen gevoel van welbevinden en vitaliteit.      


Bovenstaande punten zijn slechts een aantal voorbeelden. Het specifieke proces van NEI zal variëren afhankelijk van de individuele behoeften en unieke omstandigheden van elke dame, maar over het algemeen richt NEI zich op het integreren van emotionele en neurologische patronen om welzijn te bevorderen.waardoor je meer ontspanning en welzijn ervaart.

Je handelt 95% onderbewust en 5% bewust: 

 
Verbazingwekkend genoeg opereren we voor het grootste deel van onze tijd op de automatische piloot, gestuurd door het onderbewustzijn, dat maar liefst tot wel 95% van je lichamelijke en mentale activiteit beheerst.  

Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een krachtige benadering die zich richt op dit onderbewuste rijk van onze geest. In tegenstelling tot het bewuste bewustzijn, dat vaak beperkt is in het begrijpen van diep ingebedde patronen, werkt NEI rechtstreeks met het onderbewuste. Hierdoor kunnen we de oorzaken van vastzittende emoties, beperkende overtuigingen en onverwerkte ervaringen aanpakken.  Het kan zelfs inzicht verschaffen in kwesties waarvan je je mogelijk niet bewust was, maar die wel een aanzienlijke impact hebben op je welzijn.

Alles zit in jezelf: de macht, de kracht, de zekerheid, het weten en alle antwoorden die je zoekt.

Kies voor NEI als een instrument voor persoonlijke transformatie en ontdek de helende kracht van het onderbewustzijn. Door deze diepe duik in je innerlijke wereld kun je verborgen blokkades oplossen, emotionele balans herstellen en een nieuwe staat van welzijn bereiken.

Laat NEI je begeleiden op een reis naar diepgaande zelfontdekking en bevrijding van de kracht van het onderbewuste.

Wat kan ik me voorstellen bij een nei afspraak?


 Kennismaking en Doelbepaling:  
Bij binnenkomst zal je afspraak beginnen met een fijne begroeting en een kort gesprek om elkaar beter te leren kennen. Je kunt jouw specifieke klachten, doelen en verwachtingen delen.

Anamnese en Gesprek:  
We gaan samen dieper in op je medische geschiedenis, levensstijl en eventuele eerdere behandelingen. Er kan ook besproken worden welke specifieke gebieden of klachten je wilt aanpakken.

Uitleg Spiertesten & Biotensor:  
Ik zal het proces van spiertesten en de biotensor uitleggen en hoe het wordt gebruikt om verbindingen tussen fysieke klachten en emotionele blokkades te ontdekken. Dit kan je helpen beter inzicht te krijgen in de relatie tussen je lichaam en emoties.

 Spiertesten/Biotensor:  
Tijdens de sessie zal ik gebruik maken van de biotensor terwijl je een specifieke gedachte vasthoudt of over een bepaald onderwerp praat. Dit proces kan informatie verschaffen over gebieden van spanning, stress of onverwerkte emoties.

Energetische Balans Herstellen:  
Op basis van de resultaten van de biotensor of de spiertest zullen we samenwerken aan het herstellen van de energetische balans in specifieke gebieden. Dit kan variëren van bewuste ademhaling met affirmaties, lichte aanraking tot andere holistische technieken, afhankelijk van jouw behoeften.

Bewustwording en Verwerking:  
Terwijl de sessie vordert, begeleid ik je bij het bewust worden van emoties, gedachten en/of herinneringen die naar voren komen tijdens de behandeling. Dit bewustwordingsproces is cruciaal voor de integratie van lichaam en geest.

Bespreken van Resultaten: 
Na de behandeling bespreken we de resultaten en zal ik suggesties doen voor zelfzorg, oefeningen of verdere stappen die je kunt nemen om de voortgang te ondersteunen.

Afsluiting:  
De sessie wordt afgerond met een moment van reflectie en de mogelijkheid om vragen te stellen. Indien nodig kunnen er aanbevelingen zijn voor een eventuele vervolgsessies.

Dagen na de sessie:
Een aantal dagen na de sessie kunnen de effecten van NEI nog doorwerken, wat kan leiden tot enig ongemak. Het is mogelijk dat je je niet helemaal lekker in je vel voelt zitten, een kort lontje hebt of andere ongemakken ervaart. Het is belangrijk op te merken dat dit niet altijd het geval is. Sommige dames ervaren snel verlichting, terwijl anderen helemaal geen last hebben van naweeën. Het is een individuele ervaring en kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de emotionele patronen die zijn aangepakt en je persoonlijke reactie op de sessie. Iedereen heelt op zijn eigen manier en tempo.  


Het gebruik van de biotensor en spiertesten binnen neuro emotionele integratie biedt een unieke manier om de verbinding tussen emotionele en fysieke aspecten te verkennen en gericht te werken aan holistische genezing.
Oftewel we gaan samen de beste versie van jezelf tevoorschijn toveren!

Ontdek de waarde van innerlijke transformatie met NEI


De prijs van een NEI-behandeling bedraagt €95,- voor een sessie van 75 minuten. Deze investering vertegenwoordigt niet alleen de tijd en expertise die wordt geboden, maar ook de diepgaande impact die NEI kan hebben op het onderbewuste, waar tot wel 95% van je mentale activiteit plaatsvindt.

Wij bieden flexibele betaalopties, zodat jouw investering moeiteloos kan verlopen. Betaling kan contant plaatsvinden op de dag van de sessie, of indien gewenst, bieden wij de mogelijkheid tot betaling via een link of vooruit betaling via iDEAL voor extra gemak.

De prijs van €95,- vertegenwoordigt een waardevolle investering in jouw welzijn en groei. Het is een commitment aan zelfontplooiing en de ontdekking van innerlijke kracht. Ervaar de diepgaande impact van NEI en geef jezelf de kans om te bloeien in een leven van balans en vitaliteit.

Naast de genoemde investering in tijd en expertise, is het belangrijk om te benadrukken dat NEI-behandelingen bij Caretwice niet worden vergoed door zorgverzekeraars.

In de stilte van het zenuwstelsel ligt de kracht van jouw
zelfherstellend vermogen.
- Deepak Chopra